Platforma vibromasaj Power Plate Move | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Power Plate Move este o platforma cu vibromasaj care va poate ajuta sa va antrenati foarte bine in confortul propriului camin avand la baza o serie de functii performante. Este un aparat profesional de fitness la care puteti apela cu toata increderea, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Platforma cu vibromasaj Power Plate Move este prevazuta cu o baza special gandita pentru a nu ocupa mult spatiu, insa fara a compromite performantele aparatului. Poate fi mutata cu usurinta dintr-o camera in alta in ciuda faptului ca poate sustine o greutate impresionanta de pana la 136 kg.

Modelul in discutie este prevazut cu sase moduri de frecventa variabila si este eficienta pentru a lucra zona abdomenului, coapselor, picioarelor, pieptului, gambelor, bratelor si feselor. Poate fi folosita si pentru recuperari medicale, desigur la indicatia medicului.

Comenzile sunt foarte simple si usor de realizat, aparatul fiind prevazut cu o interfata foarte usor de inteles. In plus, beneficiaza si de timer digital ce va permite sa cronometrati antrenamentul.

Aparatul vine la pachet cu doua curele, telecomanda, cablu de alimentare si covor de cauciuc. Dimensiunile acestuia sunt de 77 cm lungime, 23 cm inaltime si 61 cm latime, cantarind 39.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Aparatul Power Plate Move poate fi o alegere foarte buna atat pentu uz casnic, cat si pentru uz profesional, beneficiind de tehnologii moderne si functii utile. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si declara ca este intr-adevar construit din materiale de calitate, fiind foarte stabil si rezistent. De asemenea, este usor de reglat, iar antrenamentul este foarte placut datorita lui. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Power Plate Move

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • Poate sustine o greutate de pana a 136
  • Construit din materiale de calitate, rezistente
  • 6 trepte de viteza
  • Accesorii utile

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu