Aparat vibromasaj Tunturi Cardio Fit V10, cu suport multifunctional | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Aparatul cu vibromasaj este un dispozitiv ce ofera multiple beneficii corpului si intregului organism ajutand la arderea grasimilor, definirea musculaturii, imbunatatirea densitatii osoase, iar ca efect secundar, poate ameliora si celulita. Astazi vom discuta pe larg despre aparatul cu vibromasaj Tunturi Cardio Fit V10 oferindu-va mai multe detalii despre potentialul acestuia.

Tunturi Cardio Fit V10 functioneaza pe baza de vibratii care va scot din echilibru determinand corpul sa incordeze musculatura pentru a va mentine echilibrul. Practic, antrenamentul se desfasoara fara a fi necesar sa va miscati sau sa realizati tot felul de exercitii dificile. Pe de alta parte, daca doriti sa va bucurati de un antrenament cat mai solicitant care va da rezultate rapid, puteti realiza exercitii precum genoflexiuni, flotari sau alte exercitii de baza. Puteti folosi aparatul atat cu scopul de a va imbunatati conditia fizica, cat si pentru relaxare. In plus, dispune de scaun detasabil pe care il puteti folosi pentru gat, umeri, spate, mijloc sau copase, dar  si de corzi potrivite pentru a lucra zona bratelor.

Functia de oscilatie produce, practic, o balansare care dezechilibreaza corpul, timp in care muschii vor face tot posibilul de a isi mentine echilibrul.

Tunturi Cardio Fit V10 prezinta trei programe si 30 de nivele de viteza, in functie de scopul pentru care folositi aparatul. Poate suporta o greutate maxima de 120 de kg, iar suprafata acestuia este antiderapanta, ceea ce inseamna ca nu exista riscul de a aluneca de pe aparat.

Un alt avantaj se refera la faptul ca nu ocupa mult spatiu, este usor de depozitat, dimensiunile acestuia fiind de doar 35 x 33 x 58 cm ( W x H x D), alaturi de o greutate de 11 kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Tunturi Cardio Fit V10 este genul de aparat fitness care ofera multiple beneficii, putand fi folosit atat pentru imbunatatirea conditiei fizice, cat si pentru a va relaxa dupa o zi solicitanta de munca. Cumparatorii au declarat ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, considerandu-l foarte util si practic. Este usor de setat, nu ocupa mult spatiu si il folosesc ori de cate ori au timp. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tunturi Cardio Fit V10

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 30 nivele de putere
  • 3 programe
  • Suport scaun, manere brate
  • Ocupa putin spatiu

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu