Aparat vibromasaj Tunturi Cardio Fit V20, cu suport multifunctional | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Aparatul cu vibromasaj Tunturi Cardio Fit V20 este un produs de fitness foarte util ce ofera multiple beneficii corpului, fiind o optiune excelenta pentru cei care doresc sa isi imbunateasca nivelul conditiei fizice chiar in confortul propriului camin. Altfel spus, va poate ajuta sa ardeti grasimi, sa tonifiati msuculatura, imbunatatind chir si densitatea osoasa.

Tunturi Cardio Fit V20 este prevazut cu trei functii importante si anume cea de oscilatie, vibratii si combinatia celor doua. Practic, va antrenati fara a face in mod direct miscare si pune la dispozitie treizeci de nivele de viteza, dar si trei moduri manuale.

Puteti folosi aceasta placa in mai multe scopuri pentru realizarea diverselor tipuri de exercitii. Vibratiile emise scot utilizatorul din echilibrand determinand muschii sa lucreze pentru a isi mentine echilibrul. Este ideala pentru arderea grasimilor si definirea musculaturii. In plus, va poate ajuta sa combateti si celulita.

Activand funcita de vibratie, practic, palca creste si coboara in ritm rapid. Folosita impreuna cu oscilatia, organismul este scos din echilibru, fortand muschii sa se stranga tocmai pentru a va pastra echilibrul. In acest fel, reusiti sa antrenati mai multe grupe de muschi fara a realiza exercitii complicate.

Mai mult decat atat, aparatul Tunturi Cardio Fit V20 dispune si de manere push-up care pot fi amplasate in doua pozitii diferite pentru realizarea exercitiilor de intensificare. Scaunul se poate detasa si este potrivit pentru gat, spate, umeri sau coapse. Totodata, aparatul beneficiaza si de roti de transport pentru a il putea muta cu usurinta si depozita in siguranta.

Modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de pana lal 150 de kg. In plus, masoara 39 cm latime, 71 cm lungime si 34 cm inaltime, avand o greutate de 15 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, aparatul cu vibromasaj Tunturi Cardio Fit V20 este un model special conceput pentru a va antrena eficient chiar in confortul propriului camin, oferind un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt incantati de acest aparat si sustin ca intr-adevar simt cum lucreaza muschii. Este foarte usor de reglat prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet, iar faptul ca isi pot antrena si bratele reprezinta un plus. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tunturi Cardio Fit V20

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • 30 trepte de viteza
  • 3 functii
  • Manere pentru antrenarea bratelor
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 kg

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu