Placa vibromasaj MSG-FIT500 TECHFIT, VIBRO SHAPER | Review si Pareri pertinente

0
(0)

MSG-FIT500 TECHFIT este o placa cu vibromasaj indicata pentru cei care vor sa faca sport acasa, dar si pentru cei care vor sa se relaxeze dupa o zi incarcata. Reuseste sa antreneze mai multe grupe musculare, imbunatatind conditia fizica a utilizatorului.

Placa cu vibromasaj MSG-FIT500 TECHFIT activeaza  mai multe zone ale corpului, vibratiile ajutand la contruirea masei musculare, imbunatatind inclusiv aspectul pielii si tesuturile conjuctive, timp in care reduce stratul de tesut adipos. Pentru a antrena mai multe grupe de muschi este necesar doar sa schimbati pozitia aparatului. Beneficiaza de o suprafata antiderapanta unde exista si anumite zone marcate pentru amplasarea corecta a picioarelor. Puteti realiza cu ajutorul acestui aparat diverse tipuri de exercitii atat stand in picioare, cat si in sezut. Suprafata placii este de 80 cm lungime si 45 cm latime. In plus, va puteti antrena si zona bratelor si umerilor cu ajutorul sau, gratie celor doua curele din dotare.

Modelul in discutie a fost special proiectat pentru a putea fi usor de depozitat si in spatii mai restranse. In plus, gratie celor patru picioruse, podeaua este protejata, timp in care placa devine mai stabila.

Pentru controlarea aparatului si setarea acestuia puteti folosi telecomanda din dotare. Astfel nu va fi neaparata nevoie sa intrerupeti antremanetul, de exemplu, pentru a creste sau a scadea nivelul  de vibratii. In acest sens, dispune de 50 de niveluri de intensitate impreuna cu un program manual si trei programe automate. In plus, poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

MSG-FIT500 TECHFIT functioneaza pe baza de baterii si aveti nevoie de doua baterii tip AAA. Este construita din aluminiu, otel si plastic oferind o buna rezistenta in timp. Totodata, masoara 80 cm lungime, 45 cm latime si 15 cm inaltime, avand o greutate de 19 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, MSG-FIT500 TECHFIT este o placa cu vibromasaj foarte buna pe care o puteti folosi atat pentru a va antrena, cat si pentru a va relaxa. Cumparatorii o folosesc in ambele scopuri si sunt foarte incantati de ea declarand ca isi face treaba excelent. Este usor de setat, foarte stabila si sigura si nici nu ocupa mult spatiu inutil in locuinta. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MSG-FIT500 TECHFIT

9.9

Raport calitate-pret

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 50 trepte intensitate
  • Poate fi folosita atat pentru antrenament, cat si pentru relaxare
  • Programare 1-15 minute
  • 1 program manual si 3 programe automate

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu