Aparat vibromasaj MSG-FIT TECHFIT, VIBRO SHAPER : Review si Pareri personale

0
(0)

MSG-FIT TECHFIT VIBRO SHAPER este un model de aparat cu vibromasaj foarte interesant ce va poate ajuta sa va imbunattiti conditia fizica si tonusul muscular, oferind beneficii importante si la nivelul circulatiei sangelui. Totodata, este benefic si pentru reabilitatea ligamentelor, muschilor si tendoanelor deteriorate.

Aparatul MSG-FIT TECHFIT VIBRO SHAPER este prevazut cu un motor de 200 W si pune la dispozitie 99 de niveluri de viteza. Totodata, este prevazut cu 21 de programe dintre care primele 9 sunt automate. Este un produs eficient pentru zone precum picioare, brate, fese, abdomen, coapse, talie, gambe, umeri, spate si talpi. Poate fi folosit atat in scop de fitness, cat si pentru relaxare. Totodata, este important de mentionat si faptul ca poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

De asemenea, modelul in discutie permite conectarea smartphone-ului prin Bluetooth, iar datorita boxelor integrate va puteti bucura de melodiile preferate in timp ce va antrenati.

Prezinta o suprafata antiderapanta, ce impiedica alunecarea utilizatorului in timpul utilizarii produsului. In plus, il puteti controla foarte usor folosind telecomanda in dotare. Iar cu ajutorul corzilor elastice cu care a fost prevazut, veti putea lucra inclusiv zona bratelor ceea ce reprezinta un plus.

Modelul in discutie masoara 40 x 15 x 70 cm (W x H x D) si cantareste 12.5 kg.

Aparat vibromasaj MSG-FIT TECHFIT, VIBRO SHAPER review

Verifica oferta actuala!

Asadar, MSG-FIT TECHFIT VIBRO SHAPER este un aparat cu vibromasaj foarte bun, ce beneficiaza de o constructie rezistenta si bine gandita. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca a fost o alegere excelenta. Este usor de folosit, prin intermediul telecomenzii se regleaza usor, este solida, iar materialele din care a fost construit sunt de inalta calitate. In plus, cele 21 de programe isi fac treaba foarte bine, la fel si nivelurile de rezistenta diferite. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MSG-FIT TECHFIT VIBRO SHAPER

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 99 de niveluri de viteza
  • 21 de programe
  • Solid si stabil
  • Bluetooth, boxe integrate

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu