Aparat vibromasaj Vida10, pentru picioare : Review si Recomandari

0
(0)

Vida10 este un aparat cu vibromasaj potrivit pentru gimnastica pasiva si este conceput pentru orice fel de utilizator, chiar si pentru cei in varsta. Vibratiile emise reusesc sa activeze picioarele, generand miscari fine si continue, fara sa fie nevoie sa depuneti niciun fel de efort. De asemenea, combate amorteala muschilor si articulatiilor, regland eficient fluxul de alimentare cu sange.

Aparatul cu vibromasaj Vida10 pune la dispozitie cinci nivele de intensitate pe care le puteti regla usor. Puteti folosi aparatul in timp ce sunteti la birou sau va relaxati urmarind emisiunea preferata. trebuie doar sa puneti picioarele pe suporturile speciale si sa porniti aparatul.

Totodata, acesta ofera posibilitatea de a regal unghiul de inclinare pentru o pozitie potrivita in orice situatie. Puteti regla si controla cu usurinta aparatul folosind telecomanda din dotare. Aceasta functioneaza cu doua baterii AAA de 1.5 V care nu sunt incluse, deci va trebui sa le achizitionati separat.

Suprafata antiderapanta a produsului asigura o miscare continua si previne alunecarea piciorului utilizatorului in timpul functionarii. Astfel, veti avea parte de un antrenament sigur si eficient.

Dimensiunile acestuia sunt de 46 x 13.5 x 40 cm (W x H x D) avand o greutate de 4 kg.

Aparat vibromasaj Vida10, pentru picioare review

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Vida10 este un aparat cu vibromasaj potrivit pentru reactivarea muschilor si a circulatiei sangelui pe care il consider ideal pentru cei ce petrec mult timp la birou sau chiar si pentru persoane in varsta ce doresc sa isi imbunatateasca mobilitatea. Clientii sunt multumiti de el, iar principalul motiv pentru care l-au achizitionat a fost tocmai pentru a isi ajuta articulatiile si muschii imbunantindu-le starea generala. Sustin ca este un produs robust, usor de folosit si foarte practic, ce vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Vida10

9.4

Raport calitate-pret

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • 5 nivele de intensitate
  • Ideal si pentru persoane in varsta
  • Suprafata antiderapanta

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu