Aparat vibromasaj, GO4FIT, model GF1000 : Review si Pareri personale

0
(0)

GO4FIT GF1000 este un aparat cu vibromasaj ideal pentru cei care isi doresc sa isi imbunateasca nivelul conditiei fizice, dar si pentru cei care simt nevoia de putina relaxare. Este un aparat special conceput pentru uz in confortul propriului camin si despre care vom discuta pe larg in acest material. 7

Vibratiile produse de aparatul GO4FIT GF1000 ajuta la imbunatatirea metabolismului, a circulatiei sangelui, a densitatii osoase si poate fi util si pentru tonifierea corpului. Dispune de mai multe nivele de viteza si trei tipuri de antrenament precum mers, jogging si alergare, oferind chair si posibilitatea de a combina vibratiile cu exercitiile clasice cum ar fi genoflexiunile, flotarile ori yoga. Pentru a obtine rezultate vizibile, trebuie sa folositi regulat aparatul.

Folosind benzile de rezistenta veti putea lucra si partea superioara a corpului simultan. Poate fi conectat prin USB pentru a asculta muzica preferata in timpul antrenamentului. In plus, il puteti controla usor folosind si telecomanda.

Aparatul dispune de patru picioruse tip ventuza ceea ce ofera o mai buna stabilitate si siguranta in timpul antrenamentului. De asemenea, il puteti transporta cu usurinta dintr-un loc in altul si il puteti folosi oriunde.

Puterea motorului este de 200 W si dispune de 99 de trepte de viteza alaturi de 5 programe de antrenament. Treptele de viteza semnifica puterea vibratiilor emise. In plus, aparatul este prevazut si cu un computer cu display unde puteti viziona date in timp real. Poate suporta o greutate de pana la 120 de kg.

Pachetul include aparatul, telecomanda, cablul de alimnetare, doua benzi elastice si manualul cu instructiuni.

Dimensiunile acestuia sunt de 52.2 cm lungime, 12.5 cm inaltime si 31 cm latime, avand o greutate de 10 kg.

Aparat vibromasaj, GO4FIT, model GF1000 review

Verifica oferta actuala!

Asadar, GO4FIT GF1000 poate fi o varianta de aparat cu vibromasaj foarte eficienta in antrenamentul desfasurat acasa, fiind un produs bine proiectat si foarte stabil. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna si sunt foarte incantati de el. Sustin ca functioneaza excelent din orice pozitie, beneficiaza de o constructie foarte buna, iar programele din dotare le considera extrem de utile. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: GO4FIT GF1000

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 99 trepte de viteza
  • 5 programe de antrenament
  • Benzi elastice
  • Telecomanda

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu