Aparat vibromasaj Timeless Tools 200 W, Rosu : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Sunteti in cautarea unui aparat cu vibromasaj bun pentru a va antrena eficient acasa? Timeless Tools 200 W poate fi o varianta de luat in considerare si cu ajutorul careia va puteti mentine in forma sau puteti atinge conditia fizica dorita. Este un aparat potrivit pentru cresterea masei musculare, imbunatatirea circulatiei sanguine, imbunatatirea aptitudinii de echilibru si coordonare, precum si pentru regenerarea corpului.

Aparatul Timeless Tools 200 W utilizeaza reflexele corpului punand la treaba musculatura.  Ajuta la mentinerea reactiilor reflexe, facilitand arderea grasimilor si consumul de calorii. In momentul in care aparatul de vibromasaj incepe sa oscileze, muschii se cupleaza in mod automat miscarii mentinand corpul in perfect echilibru. Totodata, pot fi setate mai multe nivele de fluctuatii pentru a le adapta in functie de conditia fizica pe care o aveti.

Puteti realiza cu ajutorul acestui aparat diverse tipuri de antrenamente care vor solicita muschi din diverse zone ale corpului. Mai mult decat atat, ajuta la ameliorarea senzatiei de oboseala si imbunatateste metabolismul. Totodata, reduce durerile musculare si imbunatateste circulatia sangelui.

Aparatul cu vibromasaj Timeless Tools 200 W este recomandat persoanelor cu varsta de minim 12 ani si cu  greutatea de pana la 120 de kg.  Este special proiectat pentru a fi folosit la domiciliu. Suprafata cauciucata a aparatului ajuta la mentinerea echilibrului si prevenirea alunecarii. Mai mult decat atat, vine la pachet si cu o pereche de corzi care va vor fi utile pentru antrenarea bratelor. Prezinta 99 de viteze si trei zone de masaj.

Dimensiunile produsului sunt de 69 cm lungime, 35 cm latime si 14 cm inaltime avand o greutate de 14 kg. In plus, este usor de mutat dintr-un loc in altul si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare.

 Timeless Tools 200 W review

Verifica oferta actuala!

Aparatul cu vibromasaj Timeless Tools 200 W este o varianta interesanta de luat in calcul special proiectata pentru uz casnic oferind un antrenament echilibrat. Se bucura de foarte multe aprecieri si in randul cumparatorilor a caror numar nu este deloc mic. Sustin ca este mai puternic decat s-ar fi asteptat, este foarte robust si functioneaza excelent. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Timeless Tools 200 W

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • 99 de nivele de rezistenta
  • 3 zone de masaj
  • Corzi pentru antrenarea bratelor
  • Robust

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu