Aparat Fitness Vibromasaj 3D Techfit, Bluetooth, 2 motoare, 800 W : Review si Recomandari

0
(0)

Aparatul fitness pentru vibromasaj 3D Techfit este un produs potrivit pentru a va imbunatati conditia fizica, pentru a creste tonusul muscular, fiind excelent pentru rutina voastra de zi cu zi. Acesta are la baza vibratii care ajuta la tonifierea muschilor, la imbunattirea circulatiei sangvine, dar si pentru reabilitatea ligamentelor, muschilor, precum si a tendoanelor deteriorate.

Aparatul 3D Techfit este prevazut cu doua motoare DC 800W si este prevazut cu trei programe de antrenament cu viteze reglabile de la 1 la 16. Prezinta doua moduri de utilizare si anume 2D, respectiv 3D. De asemenea, beneficiaza de maner extensibil pentru transport, dar si de doua corzi elastice pentru a putea lucra si zona bratelor.

In principiu, acest model este potrivit pentru zone precum abdomen, coapse, picioare, piept, talie, gambe, umeri, brate, spate, fese, precum si talpi. Totodata, poate suporta o greutate de pana la 110 kg.

Pentru o experienta cat mai placuta, aparatul cu vibromasaj de la Techfit a fost prevazut cu tehnologie Bluetooth, dar si cu boxe integrate.

Dimensiunile acestuia sunt de 78 cm lungime, 44.5 cm latime si 17 cm inaltime, avand o greutate de doar 18 kg. Este usor de transportat si nici nu ocupa mult spatiu pentru depozitat.

Aparat Fitness Vibromasaj 3D Techfit, ,Bluetooth, 2 motoare, 800 W

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, aparatul cu vibromasaj 3D Techfit este o solutie eficienta pentru cei ce vor sa se antreneze acasa. Cumapratorii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca placa este solida, materialul calitativ, iar din punct de vedere estetic, arata destul de bine. De asemenea, au fost incantati si de varietatea programelor pe care o pune la dispozitie, iar de mentionat ar fi si faptul ca vine la pachet cu o telecomanda care face ca setarile dorite sa poata fi realizate mai rapid si mai usor. In plus, apreciaza si existenta corzilor elastice pe care le considera extrem de utile pentru lucrarea muschilor din zona bratelor. Este silentioasa, puterna si eficienta, exact ceea ce cautau. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: 3D Techfit

9.6

Raport calitate-pret

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Puternica si silentioasa
  • 3 programe de antrenament
  • Mod de utilizare 2D si 3D
  • Corzi elastice pentru brate

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu