Aparat vibromasaj Progressive Ultrafit Pulse-R, greutate maxima utilizator 120kg : Review si Pareri obiective

Progressive Ultrafit Pulse-R este un aparat de vibromasaj foarte util si eficient pentru rutina personala de ingrijire, imbuinatatind tonusul muscular. Vibratia emisa contribuie la tonifierea muschilor si imbunatatirea circulatiei sangvine. Mai  mult decat atat, este o solutie excelenta si pentru reabilitatea ligamentelor, tendoanelor si muschilor. Imbunatateste condtia fizica si ajuta la modelarea musculara, realizand exxercitii usoare, fata a depune prea mare efort. Este o optiune excelenta pentru cei care se antreneaza in confortul propriului camin.

Aparatul Progressive Ultrafit Pulse-R dispune de doua curele eleastice care ajuta la lucrarea eficienta a picioarelor, mainilor, feselor si spatelui, modeland astfel intreg corpul. Asigura confort in utilizare, beneficiind de suprafata din cauciuc cu stratii, fiind si antiaderenta. Totodata, este un aparat stabil si eficient, ce pune la dispozitie 10 programe de antrenament preinstalate, pentru un corp mai tonifiat si puternic. Mai mult decat atat, este un produs portabil, pe care il puteti lua fara probleme chiar si in deplasari sau in vacanta. Dispune si de un display digital prin intermediul caruia puteti verifica timpul, viteza si antrenamentul dorit, fiind prezenta in pachet si o telecomanda pentru a controlat aparatul mai usor.

Panoul de control este foarte inuitiv, atat de folosit, cat si de citit, putand regla prin intermediul telecomenzii viteza si modul de antrenare. Mai mult decat atat, puteti regla si intensitatea vibratiilor punand la dispozitie 99 de trepte.

Aveti posibilitatea de a alege trei niveluri de intensitate a vibratiilor si anume:

  • Mers
  • Jogging
  • Alergare

Aici depinde foarte mult de conditia fizica pe care o aveti, dar si de rezultatele pe care doriti sa le obtineti. Astfel, produsul poate fi folosit de catre orice fel de utilizator, indiferent de varsta. Este un aparat sigur, in cazul caruia riscul de accidentare este minim, producand vibratii care fac muschii sa se contracte asemenea cazului in care va antrenati. Poate fi utilizat mentinad mai multe pozitii, realizand diverse tipuri de exerctii pentru muschii din zona fersierilor, gambelor si asa mai departe. De asemenea, ajuta la accelerarea metabolismului, tonifieaza si dezvolta muschii, imbunatatind echilibrul si coordonarea.

Mai mult decat atat, Progressive Ultrafit Pulse-R dispune de un senzor inteligent care adapteaza nivelul vibratiilor pentru a atinge rezultatele dorite. In plus, benzile elastice cu care aparatul vine la pachet sunt extrem de utile pentru un antrenament cat mai complet.

Progressive Ultrafit Pulse-R pareriSuprafata aparatului Progressive Ultrafit Pulse-R este antiaderenta, astfel ca nu va exista riscul de a alunecac. Mai mult decat atat, aparatul detine si un ghid care sa reprezinta o surs de inspiratie cu exercitii propuse. Include si o pereche de benzi elastice cu manere pentru a putea lucra si zona bratelor. Puteti realiza atat antrenamente mai usoare, cat si mai dificile, in functie de pregatirea si conditia fizica pe care o aveti. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca acest aparat este potrivit pentru persoane cu greutatea de pana la 120 de kg. Poate fi utilizat deopotriva atat de femei, cat si de barbati, singura conditie fiind aceea de a nu depasi greutatea maxima admisa. In plus, aparatul beneficiaza si de bile metalice pentru masaj utilizand terapia prin vibratii imbunatatind astfel forta musculara, constienzarea kinestezica, scaderea durerii musculare, dar si  cresterea intervalului de miscare, precum imbunatatirea fluxului sangvin.

Dimensiunile produsului sunt de 50 x 13 x 39 cm, iar greutatea este de 10.5 kg.

Aparat vibromasaj Progressive Ultrafit Pulse-R review

Verifica oferta curenta!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui aparat de vibromasaj bun cu care sa va desfasurati un antrenament complet si eficient in confortul propriului camin, cu siguranta, Progressive Ultrafit Pulse-R ar putea fi o alegere foarte buna. Este apreciat si in randul cumparatorilor care s-au declarat extrem de multumiti de alegerea facuta. Sustin ca aparatul functioneaza excelent, poate fi folosit atat pentru a se antrena fizic, dar si pentru a se relaxa, totul consta in setarea nivelului de vibratii. Folosit constant pe termen lung au putut observa rezultate excelente, iar benzile elastice sunt deopotriva extrem de utile. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

 

Review pe scurt: Progressive Ultrafit Pulse-R

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.8/10

Pros

  • Raport calitate-pret excelent
  • Suprafata antiaderapanta
  • 10 programe
  • 99 nivele de viteza a vibratiilor
  • Benzi elasice si benzi pentru maini

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu